Autolaadkranen

Ons wagenpark heeft de beschikking over diverse soorten auto laadkranen met hijscapaciteiten van 22 ton/meter tot en met 40 ton/meter en kraanlengtes van 12 tot 17 meter.
Hiermee bieden wij onze klanten de mogelijkheid om lading op plaatsen te laden of lossen waar lokaal geen laad of los gerei beschikbaar is.
Onze auto laadkranen worden veelal ingezet in de bouw waarbij wij ook de mogelijkheid hebben om lading op hoogte te lossen. Onze chauffeurs zijn allen opgeleid om de autolaadkranen professioneel te kunnen en mogen bedienen en hebben hiervoor het geldige TCVT certificaat in hun bezit.
Kuijf Logistics Transport Wagenpark Autolaadkranen
Kuijf Logistics Utrecht Wagenpark Bakwagen

Bakwagen

Een belangrijk deel van ons wagenpark bestaat uit diverse soorten bakwagens waarmee wij de distributie van uw goederen binnen de Benelux kunnen verzorgen. Naast kasten bakwagens hebben we ook de beschikking over zeilen bakwagens.Alle bakwagens zijn uitgerust met een laadklep.

Trailer Kooi-aap

De Kooi-aap (een meeneem heftruck) is een ideaal hulpmiddel om lading te laden en lossen op plaatsen waar geen laad en of losgerei beschikbaar is. Onze chauffeurs zijn opgeleid om de lading met behulp van de Kooi-aap te laden en/of te lossen op de locatie die u wenst.
Trailer Kooi Aap Kuijf Transport
Kuijf Logistics Transport Wagenpark Trekker Trailer

Trekker trailer

Wij hebben in ons wagenpark de beschikking over diverse trekker – trailer combinaties die ingezet kunnen naar de wens van de klant.
Hierin hebben we diverse combinaties beschikbaar voor zowel distributiecentra bevoorrading met kastentrailers, koeltrailers of de inzet van trekkers met tautliner trailers. Ook voor het vervoer van containers kunt u bij ons terecht.
Heb je vragen omtrent de mogelijkheden die wij je kunnen bieden voor de inzet van trekker – trailer combinaties neem dan gerust contact op met onze planningsafdeling te bereiken op telefoon nummer 030-2613296 of per e-mail: Planning@kuijflogistics.nl.