Kuijf Logistics

Warehousing, handling en B2B transport van kleine tot grote volumes. Ons team, faciliteiten en transportmiddelen staan voor je klaar.
Onze logistieke diensten
Over Kuijf Logistics Transport In Utrecht
Over Onze Missie Kuijf Logistics Transport In Utrecht

Onze missie

Ons missie is jouw logistieke proces optimaal en compleet te maken. Van specifieke oplossingen als aanvulling op jouw logistieke proces tot het compleet uit handen nemen hiervan. Samen kijken wij naar de specifieke wensen en de kenmerken van jouw organisatie en op basis daarvan leveren wij een oplossing op maat.
In een hechte samenwerking zullen wij de gewenste oplossingen integreren in jouw organisatie zodat dit naadloos aansluit op de door jou gewenste processen. Zowel de fysieke- als de IT-processen.

VCA

Wij zijn VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA helpt onze medewerkers zich bewust te zijn van de gevaren op en rond de werkplek.
Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en volgen jaarlijks een cursus om te zorgen dat zij op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.
VCA Logo

Kuijf al meer dan 70 jaar in beweging

Transportbedrijf G.Kuijf & zonen B.V. is opgericht in de jaren 50 als vervoerder van melkbussen van boerderijen naar de fabriek met paard en wagen, en inmiddels uitgegroeid tot een multi-inzetbaar bedrijf. Sterk in vervoer binnen de BeNeLux en een betrouwbare partner voor de op- en overslag van uw goederen.

0 Auto's

0 Medewerkers

0 M2 Opslagruimte