Bij ons staat veiligheid centraal in alles wat we doen. Wij begrijpen dat de veiligheid van onze processen en diensten van essentieel belang is voor onze klanten, medewerkers en partners. Daarom integreren we strenge veiligheidsnormen in al onze bedrijfsprocessen en blijven we ons inzetten voor constante verbetering op dit gebied.

Trots kunnen we melden dat we gecertificeerd zijn met VCA* (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers), een standaard die de veiligheid in onze werkzaamheden waarborgt en onderstreept. Deze certificering bevestigt onze toewijding aan veilige werkpraktijken en een gezonde werkomgeving.

Voor meer informatie over ons VCA-beleid of specifieke vragen met betrekking tot veiligheid, kunt u contact opnemen via administratie@kuijflogistics.nl. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en de details van onze veiligheidsmaatregelen te delen.

Veiligheid is niet slechts een woord voor ons; het is een fundament van onze bedrijfsvoering. Bij Kuijf Logistics zetten we ons elke dag in om deze belofte waar te maken.